Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi

Det gør vi  / Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi

Grennessmindes nye tiltag, Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi, ligger nu også på Snubbekorsvej 18 i Taastrup.

Centeret holder til i Domen, den 350 m2 store kuppelformede bygning, og vidensdeler snart på landsplan om socialøkonomi for private og offentlige interessenter. Vi er taknemmelige for, at Hempel Fonden med en donation har gjort det muligt for os at indkøbe Domen og starte Videnscenteret op.

Med afsæt i udvalgte FN’s Verdensmål skal Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi i fremtiden bidrage til at skabe flere jobs for udsatte mennesker og samfundsøkonomisk vækst. Enkel vidensdeling på nettet, debatskabende events og konferencer er nogle af centerets mange kommende aktiviteter.

Lej Domen
– en unik ramme for jeres konferencer og events

Vi udlejer Domen til faglige og private arrangementer og møder. Her er der mulighed for at give gæsterne unikke oplevelser. Prøv selvpluk i vores store væksthuse, tag en Walk & Talk i vores smukke natur omkring Domen eller besøg vores forskellige arbejdende værksteder her på Grennessminde, mens I er her.
Ønsker du at holde et fagligt eller privat event i den arkitektonisk smukke kuppel, kan du læse mere her.

billede af domen forovencopenhagen dome, nærbilledekonference i copenhagen domekonference i copenhagen dometrapper i copenhagen dome