Det Økologiske Gartneri

Det gør vi  / Det Økologiske Gartneri

Det Økologiske Gartneri – Oplevelser til alle sanser

På de økologiske Gartneri ønsker vi at skabe oplevelser for alle sanser: Udover at vi producerer en variation af planter, blomster, grøntsager og krydderurter, har vi også oplevelsesstier og pluk-selv-marker og -drivhuse på området.

Gå på eventyr i vores drivhuse
Besøg vores enorme væksthuse og se, hvordan vi laver alt fra bunden – fra frø til spæd spire og til flot økologisk plante, som er klar til salg. Arbejdet foregår sammen med vores unge elever og andre i beskæftigelsesforløb, som også er med til at drive caféen og passe dyrene på området.

Besøg vores skønne gartneri, butik og café
I vores café og butik sælger vi blandt andet planter, grøntsager, brød og kage. Alt sammen naturligvis produceret på Grennessminde i vores økologiske gartneri og bageri.
Om sommeren tilbyder vi økologiske is og most, som kan nydes i den hyggelige gårdhave, og i vinterhalvåret tænder vi op i pejsen og tilbyder varm kakao, the og kaffe.
I vores café og butik kan du også låne en kurv eller trækvogn og gå på pluk-selv-eventyr i vores væksthuse eller på markerne.

Kom tæt på dyrene og oplev naturen omkring Grennessminde 
Når du er her, er du velkommen til at besøge vores dyrehold og møde vores kælegrise, heste, æsler, høns, ænder, kaniner, geder og alpakaer. Det plejer at være et hit – ikke mindst for børnene.
Vi anbefaler dig også at gå en tur på en af de flotte stier i det smukke naturområde, som vi ligger midt i. Stierne er også handicap- og barnevognsvenlige.

Events på Det Økologiske Gartneri
I løbet af året afholder vi en række events og arrangementer på Det Økologiske Gartneri. Læs mere om årets arrangementer her.

Følg med i events og arrangementer på Instagram eller Facebook