Åbningsdag på Grennessminde Tvendehus 2022

Åbningsdag på Grennessminde Tvendehus

Lørdag den 21. maj slår Grennessminde dørene op for vores nye afdeling Tvendehus ved dyrehaven. Vi håber, at se både vores faste kunder fra vores afdeling i Taastrup og nye kunder fra lokalområdet samt nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Kom og vær med til en hyggelig åbningsdag med planter, økologisk bagværk, kaffe, is, varme popcorn og hoppeborg for de mindste.

Tvendehus er er placeret med havet på den ene side, skoven på den anden og er omdrejningspunktet for unge med særlige behov i STU, afklaring og beskyttet beskæftigelse. Vi passer det omkringliggende skov og naturområde i tæt samarbejde med naturstyrelsen, og er sammen med de unge i gang med at opbygge en hyggelig café og gårdbutik. Vi har altså, som vores afdelinger i Taastrup, fokus på håndens arbejde.

Kom og oplev vores sted, den gode stemning, gå en tur i skoven, og nyd et lækkert stykke kage fra Grennessmindes økologiske bageri eller en af vores økologiske sandwich.

Vi glæder os til at vise vores nye afdeling frem og fortælle nærmere om mulighederne for fremtidige tilbud på Tvendehus.

Hvornår?

Lørdag 21. maj kl. 10 – 16

Hvor foregår det?

Strandvejen 819, 2930 Klampenborg

Følg os på facebook for mere information om åbningstider, sortiment og projekter.

Del denne begivenhed