Aktuelt

Aktuelt

Julegaver fra Elgiganten Foundation

Henrik og Rasmus, hhv. butikschef og driftsleder ved Elgiganten i Taastrup, har været med til at bestemme, at Elgiganten Foundation i år skal støtte Grennessminde. Det betyder, at vores beboere, elever og medarbejdere vender tilbage fra juleferien til en ny opvaskemaskine i Smedeværkstedets fælles frokostrum og nye højtalere i Klub G, hvor de unge hver uge mødes.

Et stort tak til Elgiganten Foundation og ikke mindst til medarbejderne fra Elgiganten i Taastrup, der ønsker at støtte op om os.

Økologisk Julebazar 2019

Vanen tro afholdt vi Økologisk Julebazar på Det Økologiske Gartneri. Det foregik lørdag den 23. november, hvor mange hundrede gæster var med til at skyde julesæsonen i gang.
Der var aktiviteter for alle hele dagen, og både i caféen og tomathuset blev der serveret mad, brød og kage.

Se billederne og læs mere om dagen her.
julebazar ridetur

Økologisk Høstmarked 2019

Lørdag den 31. august åbnede Gartneriet dørene til dette års Økologisk Høstmarked. Her kunne de mange besøgende høste sæsonens friske økologiske råvarer, køre en traktortur og komme helt tæt på vores mange dyr. Man kunne også smage de farvestrålende Fantasilater og pynte minimuffins i Copenhagen Dome.

Sommerstemning og motionsløb på Grennessminde

Der var høj sol og blå himmel da Grennessminde for tredje år i træk afholdte det populære Grennessmindeløb mandag den 17. juni 2019.
Læs mere om dagen og se resultatlisten her.

Konference om sociale investeringer

Tirsdag den 14. maj 2019 afholdte Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi konference om sociale investeringer.

Se dagens program, find oplæggene og læs artikler her.
konference i domen

Festlig åbningsdag

Der var forår i luften, da Det Økologiske Gartneri åbnede til endnu en sæson lørdag den 6. april 2019. Hundredevis af glade gæster var med til at fejre dagen, der bød på solskin, planter, dyr og aktiviteter for store og små på gartneriets naturskønne område. Læs mere og se billeder fra dagen her.

1-årigt Jobkadet-forløb for unge 16-18 årige

I samarbejde med Roskilde Kommune har vi udviklet et special-forløb for unge 16-18 årige med særlige behov. Vi kalder det et Jobkadet-forløb.
Læs mere om forløbet og mulighederne her.

Nu er Grennessminde også i Grønland

Vi har underskrevet en samarbejdsaftale med en af verdens største kommuner, Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland. Det betyder at Grennessminde i de kommende år skal medvirke til at udvikle socialøkonomiske tiltag i kommunen. Målet er, at Grennessminde i et samarbejde med lokale partnere skal bidrage til, at flere udsatte mennesker i Øst- og Vestgrønland får jobs, kollegaer og nye muligheder i livet.

Vi ser meget frem til det kommende samarbejde.

Ny Grennessminde-café i København

Vi har netop slået dørene op for vores nyeste tiltag – Café Pomet i Grønttorvet, den nye bydel i Valby. Her kan du nyde kaffe, te og friskbagt økologisk brød og kage. Læs om åbningen her.

Grennessmindes Økologiske Bageri leverer hver dag friske varer til Café Pomet, og du kan også købe blomster og økologiske grøntsager fra Grennessmindes Økologiske Gartneri.

Café Pomet er permanent lukket fra den 1. november 2019.