Briochebolle og minigrise

Aktuelt  / Briochebolle og minigrise

Vores dygtige bagere har udviklet en briochebolle med et helt særligt og hemmeligt tvist, til Sallies Burgerbar i Albertslund. Bollen udgør sammen med økologisk vesterhavsost og en Sallies burgerbøf deres nye Grennessminde Burger.

Så på Grennessmindes bliver der nu bagt briocheburgerboller som aldrig før, og vi har allerede leveret de første 200 boller, og endnu flere er på vej
”Vi er utrolig glade for at etablere den slags samarbejder med lokale virksomheder, som bringer vores unikke produkter ud til en bredere kreds”, siger Andreas Hjorth Rasmussen leder på Grennessminde. ”Det er afgørende for, at vi kan skabe en meningsfuld arbejdsplads for de unge mennesker, der får deres uddannelse hos os”.

Hvad minigrisene angår, så har Sallie’s Burgerbar også valgt at sponsorere vores minigrise. Så nu kan du klappe en Sallie’s kælegris, når du besøger Grennessminde. Minigrisene er en del af Grennessmindes dyrehold. Dyreholdet er en central del af vores virke, både i forhold til vores mange daglige gæster, som kommer for at besøge vores dyr, men især i forhold til vores STU-elever. Dyr kan nemlig pædagogisk noget helt særligt i forhold til sårbare mennesker, og Sallies støtte til minigrisene, er en vigtig brik til at kunne drive og udvikle vores dyrehold både praktisk og pædagogisk.