Events – se vores kalender

Aktuelt  / Events – se vores kalender

Events på Det Økologiske Gartneri 

I løbet af året afholder vi en række events og arrangementer på området omkring Det Økologiske Gartneri.
Kom fx til temauger om grøntsager fra vores økologiske gartneri eller besøg vores høstmarked med ponyridning og få smagsprøver kreeret af vores dygtige kokke. Efterårsferien byder på familiedage med bål og snobrød, og på vores store julebazar kan du købe årets pynt, adventskranse, bagværk og gløgg.

På grund af Corona har vi været nødt til at aflyse en del planlagte events, vi arbejder på en række mindre aktiviteter. Siden bliver løbende opdateret. Følg med på siden her eller følg os på Facebook.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen:

2020

Optimisten & Filosoffen – Godgørende tanker!
Torsdag d. 19. November kl. 18 – 21.30

Oplev ”Optimisten” Henrik Mathiasen og ”Filosoffen” Michael Andersen i et involverende foredrag, der tager komplekse emner helt ned i øjenhøjde.
Ved rigelig brug af humor og praktiske eksempler leverer de en perlerække af mentale tanker og værktøjer. Vinklerne er skæve, men præcise.
Du vil gå fra foredraget med et nyt syn på dig selv og din måde at tilgå livet. Samtidig støtter du et godt formål og de unge mennesker hos Grennessminde.

Økologisk Julebazar

Vores årlige tradition for afholdelse af Grennessmindes Økologiske Julebazar er desværre aflyst i år. Men det betyder ikke, at du ikke kan få lidt af Grennessminde-julestemningen med hjem. Kom og gå på opdagelse i vores hyggelige cafe, som sælger alt fra juledekorationer og lys til småkager og gløgg. Vi har også mange fine gaveideer og gavekort, som kan pynte så fint under juletræet. Cafeen har åbent tirsdag til søndag kl. 10 – 16, helt frem til d. 20. december.

Nu kan du også købe vores lækre julebagværk to-go. Bestil blot 2 dage i forvejen, og så er julehyggen i hus.

Grennessminde Workshops – Grøn julepynt med blomsterbinderen Anette (FÅ BILLETTER)
Lørdag d. 28. November kl. 10 – 16

Lørdagen før 1. søndag i advent – den 28. november laver vi vores hyggelige Copenhagen Dome om til en julestue, så du kan gå december måned roligt i møde. På workshoppen kan du lære at lave smukke, kreative og professionelle juledekorationer til kalenderlyset og stemningsfyldte julekranse til at pryde hoveddøren.

Det er vores egen dygtige blomsterbinder Anette, som underviser i de kreative og naturlige julekranse- og dekorationer. Anette arbejder til dagligt i vores gartneri og er husets blomsterbinder. Hver december producerer hun flotte juledekorationer i store mængder, som bliver solgt i vores café. Hendes dekorationer er inspireret af naturen. Især Bornholm, hvor Anette har sommerhus, er en stor inspirationskilde for hendes naturgrønne kreationer.

Grennessminde Workshops – Bæredygtig Julepynt
Søndag d. 6. December kl. 10 – 15

Julen er snart over os, og dermed er det tid til at finde julepynten frem. I den anledning vil decembers workshop have fokus på, hvordan vi kan være bæredygtige, samtidig med at vi stadigvæk bringer julestemningen ind i stuerne.

December måneds underviser er den alsidige og kreative Marie Duhn.
Marie er uddannet lærer, men valgte for nogle år siden at følge sin passion for upcycling, kreativt arbejde og journalistiske indslag. På workshoppen tager Marie dig igennem julepynt af bl.a. gamle bøger og brugte kaffesække, og viser hvordan du med små tiltag kan skabe finurlige resultater.

 

Følg med på vores Facebookside for mere information om kommende events på Det Økologiske Gartneri.

 

gaester_vaeksthuset_med planterPlantesalg_kundergaester_oplevelsesstier_snubbekorsvejfantasilat gaester_hilser_på_grise

gaester_ved_baal