Grennessminde Workshops

Aktuelt  / Grennessminde Workshops

Kom og lad kreativiteten flyde, når Grennessminde i samarbejde med Copenhagen Dome byder indenfor til kreative workshops.

Her venter dig en hyggelig dag i selskab med andre kreative sjæle. Du kan forvente et højt niveau af både undervisningen og maden. Til workshoppen serverer vi økologisk kaffe og the, og du har mulighed for at tilkøbe en af Grennessmindes lækre sandwich, som er 100% økologisk eller en af vores helt unikke blomsterfoccacia.

Holdende vil være forholdsvis små, så der er plads til fordybelse og god undervisning

Priserne starter fra 295,- uden forplejning. Til nogle af Grennessmindes workshops skal du betale for materialer. Det ligger typisk på 50 – 100 kr., som betales direkte til underviseren på dagen.

Det hele foregår i Grennessmindes smukke Dome. Skinner solen er her sydeuropæiske temperaturer. Er det koldt tænder vi op i masseovnen, men tag alligevel en ekstra trøje med. Når du deltager i Grennessminde workshops, støtter du vores arbejde for udsatte unge og fremmelse af socialøkonomien.

Grennessminde workshops er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi  hver måned har fokus på et nyt kreativt område.

Kommende workshops

December: Grøn julepynt med blomsterbinderen Anette
Lørdag d. 28. November 2020 kl. 10 – 16

Vi går kolde og mørkere tider i møde. Det bekæmper vi med stearinlys og hygge, når vi lørdagen før 1. advent afholder workshop, hvor vi laver smukke juledekorationer og adventskranse, til at oplyse december med.

Vores dygtige blomsterbinder og gartner Anette Flygare bringer naturen indenfor, når hun giver sine tips og tricks til smukke og naturlige juledekorationer.

Vi tyvstarter på julen og serverer noget lækkert julebag til kaffen fra vores økologiske bageri. Alle materialer købes på dagen. Du betaler blot for det du bruger.  Så kom, og hjælp os med at sprede lys og glæde der varer helt til påske.

Køb billet her

December: Bæredygtig julepynt
Søndag d. 6. December 2020 kl. 10 – 15

Julen er snart over os, og dermed er det tid til at finde julepynten frem. I den anledning vil decembers workshop have fokus på, hvordan vi kan være bæredygtige, samtidig med at vi stadigvæk bringer julestemningen ind i stuerne.

På Grennessmindes december-workshop vil du blandt andet lære, hvordan du kan lave flotte juletræer ud af gamle bøger og give juletræets pynt nyt liv.

Det er den dygtige Marie Terese Duhn som vil bringe julestemningen, og øser ud af sin kreative tilgang til en mere bæredygtig hverdag.

Da der er jul, så synes vi at du skal forkæles. Vi serverer noget lækkert julebag til kaffen fra vores økologiske bageri og sørger også for alle materialerne. Så alt du skal medbringe er lidt julestemning og godt humør.

Køb billet her

Tidligere workshops

Oktober: Pileflet af Zarzokurve
Søndag d. 18. oktober 2020 kl. 10 – 17

Alle er velkomne, når vores dygtige pilefletter Mette Lindstrøm lærer fra sig i kunsten af flette en Zarzo-kurv.

Zarzo-kurven er flettet i lange pil og har sit helt eget look med flotte grafiske linjer og fine finurlige detaljer, og alle kan lære at flette en Zarzo-kurv.

November: Perlehækling
Søndag d. 1. November 2020 kl. 10 – 16

At hækle perlesmykker er for alle. Du behøver ikke engang at kunne hækle.
Du lærer at læse en opskrift, og at tråde de mange perler, samt at hækle perlearmbåndet.

Workshoppen bliver varetaget af den dygtige Tracy Marie Gordon Holm, som har strikket og hæklet i mange år, og nu har kastet sin interesse på perlehækling.