Grennessminde Workshops

Aktuelt  / Grennessminde Workshops

Kom og lad kreativiteten flyde, når Grennessminde i samarbejde med Copenhagen Dome byder indenfor til kreative workshops.

Her venter dig en hyggelig dag i selskab med andre kreative sjæle. Du kan forvente et højt niveau af både undervisningen og maden. Til workshoppen serverer vi økologisk kaffe og the, og du har mulighed for at tilkøbe en af Grennessmindes lækre sandwich, som er 100% økologisk eller en af vores helt unikke blomsterfoccacia.

Holdende vil være forholdsvis små, så der er plads til fordybelse og god undervisning

Priserne starter fra 345,- uden forplejning. Til nogle af Grennessmindes workshops skal du betale for materialer, 50 – 100 kr., direkte til underviseren på dagen.

Det hele foregår i Grennessmindes smukke Dome. Skinner solen er her sydeuropæiske temperaturer. Er det koldt tænder vi op i masseovnen, men tag alligevel en ekstra trøje med. Når du deltager i Grennessminde workshops, støtter du vores arbejde for udsatte unge og fremmelse af socialøkonomien.

Grennessminde workshops er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi  hver måned har fokus på et nyt kreativt område.

Kommende workshops

Oktober: Pileflet af Zarzokurve
Søndag d. 18. oktober 2020 kl. 10 – 17

Er du en let øvet pilefletter eller helt nybegynder?
Alle er velkomne, når vores dygtige pilefletter Mette Lindstrøm lærer fra sig i kunsten af flette en Zarzo-kurv.

Zarzo-kurven er flettet i lange pil og har sit helt eget look med flotte grafiske linjer og fine finurlige detaljer, og alle kan lære at flette en Zarzo-kurv. Når dagen er omme, kan du derfor regne med at kunne tage en færdig kurv med hjem.

Mette har flettet i flere år, og har især kastet sige over kludderkurve og Zarzokurve. På dette kursus underviser hun ud fra Ulla Missers bog om Zarzo flet. Kom og vær med, når Mette øser af sin fingernemhed, sine pædagogiske evner og gode humør.

For at give alle tid til at lære, er der kun syv pladser på holdet. Værktøjet skal du selv have med. Det vil sige, medbring en god skarp grensaks, en vægt eller sten på et par kilo og et målebånd eller tommestok, og hvis du har gerne en lav skammel (40 cm høj cirka).

Køb billet her

November: Perlehækling
Søndag d. 1. November 2020 kl. 10 – 16

Kom og lav dine egne flotte smykker, når Grennessminde byder indenfor til november måneds Grennessminde-workshop i perlehækling. Du lærer at hækle dine egne perlesmykker, og når dagen er omme, kan du gå hjem med et smukt hjemmelavet perlearmbånd.

At hækle perlesmykker er for alle. Du behøver ikke engang at kunne hækle.
Du lærer at læse en opskrift, og at tråde de mange perler, samt at hækle perlearmbåndet. Du vælger selv mellem en usynlig afslutning eller en lås.
Vi sørger for perler, garn og låse, så alt du skal medbringe er din nysgerrige kreativitet og en hæklenål.

Workshoppen bliver varetaget af den dygtige Tracy Marie Gordon Holm, som har strikket og hæklet i mange år, og nu har kastet sin interesse på perle crochet. For at alle får noget ud af undervisningen, vil der kun være 8 pladser på dette hold.

Køb billet her

December: Bæredygtig julepynt
Søndag d. 6. December 2020 kl. 10 – 16

Julen er snart over os, og dermed er det tid til at finde julepynten frem. I den anledning vil decembers workshop have fokus på, hvordan vi kan være bæredygtige, samtidig med at vi stadigvæk bringer julestemningen ind i stuerne.

På Grennessmindes december-workshop vil du blandt andet lære, hvordan du kan lave flotte juletræer ud af gamle bøger og give juletræets pynt nyt liv.

Det er den dygtige Marie Terese Duhn som vil bringe julestemningen, og øser ud af sin kreative tilgang til en mere bæredygtig hverdag.

Da der er jul, så synes vi at du skal forkæles. Vi serverer noget lækkert julebag til kaffen fra vores økologiske bageri og sørger også for alle materialerne. Så alt du skal medbringe er lidt julestemning og godt humør.

Køb billet her