Prøv et Fantasilat-event

Kunne du tænke dig at lave smukke og smagfulde salater?

Fantasilat® er udviklet hos Grennessminde i samarbejde med Aiah Noack og er betegnelsen for lækre, friske salater, bestående af bl.a. spiselige blomster, som skaber en farverig og eventyrlig salat. Fantasilaten er ikke svær at lave og passer godt til både frokost- og middagsbordet – enten som en snack eller som tilbehør.

Her hos Grennessminde har du mulighed for at lære at lave en fantasilat®. Du lærer hvilke blomster der er spiselige; om blomsternes anatomi og deres funktion i naturen; deres indholdsstoffer og hvad de giver jer, når I spiser dem; får forståelse for smagssammensætninger samt bliver rustet til at starte din egen have af spiselige blomster.

Fantasilat

Fantasilat-event

Eventet tager ca. 2 timer, hvor I indsamler alle ingredienserne og efterfølgende går i udekøkkenet og sammensætter jeres fantasilat®. Til slut skal jeres selvlavede fantasilater selvfølgelig spises, selvom det næsten er synd.

I kan tilkøbe brød og/el. drikkevarer. Eventet er optimalt at kombinere med et arrangement i fx Domen , Udekøkkenet eller Tomatdrivhuset. 

Kr. 300,- pr. person.
Min. 12 personer og max. 25 personer.
Eventet kan bookes fra maj og frem til første frost.