Det Økologiske Gartneri

Det gør vi  / Det Økologiske Gartneri

Oplevelse til alle sanser

Det Økologiske Gartneri har drivhuse og friland på sit område. Her laver vi blomster, krydderurter og grøntsager, og vi sælger både til erhvervs- og til privatkunder.

Besøg vores skønne gartneri, butik og café
Vi ønsker at skabe oplevelser for alle sanser i vores økologiske gartneri: Udover at vi producerer en variation af dejlige planter, har vi også dyr, oplevelsesstier og pluk-selv-drivhuse og -marker.
I vores café og butik sælger vi planter, brød og kage samt kaffe, te og most. Alt sammen er naturligvis økologisk. I caféen kan du også købe blomster- og bålstativer, som Grennessmindes smedefabrik har produceret.

Gå på eventyr i vores drivhuse
Besøg vores enorme væksthuse og se, hvordan vi laver alt fra bunden – fra frø til spæd spire og til flot økologisk plante, som er klar til salg. Arbejdet foregår sammen med vores unge elever og andre i beskæftigelsesforløb, som også er med til at drive caféen og passe dyrene. Du er også velkommen til at låne en kurv eller en trækvogn og gå på pluk-selv-eventyr i vores væksthuse eller på vores marker.

Kom tæt på dyrene
Når du er her, er du velkommen til at besøge vores dyrehold og møde vores kælegrise, heste, æsler, høns, ænder, kaniner, geder og alpakaer. Det plejer at være et hit – ikke mindst for børn.

Oplev naturen omkring Grennessminde
Vi anbefaler dig at gå en tur på en af de flotte stier i det smukke naturområde, som vi ligger midt i. Stierne er også handicap- og barnevognsvenlige.

Årets gang på Det Økologiske Gartneri

I det Økologiske Gartneri følger vi årstiderne. Vi tilbyder blomster i foråret, grøntsager i sensommeren, og når december nærmer sig, afholder vi Julebazar. Hold dig orienteret på vores Facebookside.

Åbningstider

Caféen på Snubbekorsvej
Caféen er lukket fra den 20. december 2019 til 4. april 2020.

Det Økologiske Gartneri
Mandag – torsdag kl. 09.00 – 15.00
Fredag kl. 09.00 – 14.00
Lørdag – søndag: lukket

Adresse

Det Økologiske Gartneri
Snubbekorsvej 18
2630 Taastrup

Kontakt

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk