Grennessminde på Snubbekorsvej 16-18 i Taastrup

Det gør vi  / Grennessminde på Snubbekorsvej 16-18 i Taastrup

Vores naturskønne områder i Taastrup danner rammen om en lang række af Grennessmindes aktiviteter, værksteder og socialøkonomiske virksomheder.

Vores socialøkonomiske virksomheder bidrager til at skabe jobs og et liv med trivsel og selvforsørgelse for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

På Snubbekorsvej 16-18 i Taastrup finder du vores:

Café, hvor du kan nyde friskbrygget kaffe og økologiske lækkerier som fx brød og kager fra vores eget økologiske bageri.

Økologiske Gartneri, som sælger planter samt lækre økologiske grøntsager, krydderurter, spiselige blomster og frugt til private.

Økologiske Bageri, som hver dag leverer friskbagt brød og kager – bl.a. til vores café samt til catering og frokostordninger.

Dyrehold, hvor du kan møde vores kælegrise, heste, æsler, kaniner, geder og alpakaer.

Smedefabrik, der bl.a. leverer bord- og bænkesæt samt skraldestativer til daginstitutioner, skoler, boligselskaber, erhverv og kommuner.

Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi, der holder til i den 350 m2 store kuppel.

 

elev i Grennessmindes caféelev i Grennessmindes Økologiske Gartneri Elev på Grennessmindes dyrehold med fårelever fra Grennessmindes Tømrerværksted Konference i Copenhagen DomeElev og bager i Grennessmindes bageri