Information om Coronavirus

Information om Coronavirus

Opdateret 19. maj 2020

Danmark er så småt i gang med at lukke samfundet op, og i den forbindelse har vi også fået lov til at starte op i vores dagsektor. Derfor kan vores STU-elever og andre unge med deres daglige gang på Grennessminde komme videre i deres uddannelser og forløb.

Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes anvisninger, og er løbende i tæt kontakt med alle relevante myndigheder, samarbejdspartnere, pårørende m.m.

Vi er optaget af at passe godt på hinanden, på vores unge og på det omkringliggende samfund. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43990470 mandag til fredag fra kl. 10-12.

Undervisning
Vi har delt eleverne op i mindre grupper på højst otte elever plus en lærer. Vi har fortsat fokus på at holde mindst en meters afstand og være omhyggelig med at vaske og spritte hænder af. Der er også sat ekstra rengøring på. Til frokost får eleverne udleveret en madpakke, som de ikke må dele med andre.

Vi opfordrer vores elever til at cykle eller gå, og undgår så vidt mulig fælles transport. Hvis det sker, foregår det i vores egne busser med god plads.

Naturligvis holder vi øje med eventuel sygdom hos både elever og lærere og tager de fornødne og anbefalede forholdsregler.

Snubbekorsvej
På Snubbekorsvej er caféen stadig lukket, men det er fortsat muligt at købe brød, det foregår direkte fra bageriet alle dage fra 9-16 undtagen mandag.

Gartneriet holder også åbent alle dage kl. 9-16 og er kun lukket om mandagen. Gæster er naturligvis også velkomne til at bruge vores område til at gå tur og få frisk luft.

Vi opfordrer til, at man følger myndighedernes anvisning og holder afstand til hinanden og holder god håndhygiejne.