Information om Coronavirus

Information om Coronavirus

Opdateret 12. januar 2021

Corona er desværre over os igen og store dele af Danmark er lukket ned. Heldigvis er udsatte børn og unge undtaget fra nedlunkningen, og vi er glade for at have vores unge mennesker tilbage hos os efter en lang og forhåbentlig afslappende juleferie.

Kunder og besøgende
Caféen og hele området på Snubbekorsvej, herunder også dyreholdet, er lukket for besøgende indtil videre.
Vi har dog åbent for dørsalg af bagværk direkte fra bageriet. Åbningstiderne er hver dag fra 9-15 undtagen mandag, hvor vi holder lukket.

Undervisning
Corona sætter dog sit tydelige præg på vores hverdag. Alle vores elever og boende er inddelt i små familiegrupper, som de var i foråret, med en fast medarbejder tilknyttet og minimal kontakt med de andre grupper. Alle rum og faciliteter blive udnyttet i disse dage, og arbejdet udføres med den nødvendige afstand.
Vi er opmærksomme på eventuel sygdom hos både elever og medarbejdere og tager de nødvendige og anbefalede forholdsregler. Alle både medarbejdere, elever og boende bliver testet en gang om ugen.

Vi holder øje med udviklingen og følger myndighedernes anvisninger. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43990470 mandag til fredag fra kl. 10-12.