Økologisk Høstmarked 2019

Økologisk Høstmarked 2019

Kom og vær med til en dejlig Høstmarkedsdag for hele familien på Grennessmindes Økologiske Gartneri med dyr, butik og café. 

Lørdag den 31. august inviterer Grennessminde til Økologisk Høstmarked på Det Økologiske Gartneri. Her kan du sammen med børn, bedsteforældre, naboen eller kæresten høste sæsonens friske, økologiske råvarer, få en traktortur, og komme helt tæt på vores dyr. Ved vores hyggelige bålsted, Birkelunden, kan I lave snobrød, eller I kan slå ned i Caféen med en kop kaffe, kage og brød fra Det Økologiske Bageri.

Væksthusene og selvplukmarkerne bugner af planter, frugt og grøntsager, der er klar til høst, og i de farverige Fantasilat-bede finder I alverdens spiselige blomster. Snup bare en kurv i caféen og gå på pluk-selv-eventyr.

På dagen kan I også gå en tur på oplevelsesstierne eller træde indenfor i Copenhagen Dome. For de små er der mulighed for at få en ridetur på vores heste og ponyer.

Økologisk Høstmarked er den økologiske branches fælles forbrugerevent, som arrangeres af Økologisk Landsforening sammen med økologiske landmænd over hele landet.

Tid & sted

Det Økologiske Gartneri 
Snubbekorsvej 16-18, 2630 Taastrup
Kl. 10.00 -17.00

Parkering
Der er et begrænset antal parkeringspladser.
Se cykelruten fra Taastrup st. her.

Program for dagen følger. 

 

gminde piger med planter

kasse med grøntsagergminde gæster i caféen

pige får ridetur

traktortur på gartneriet

mor og datter ved dyr