Sæsonåbning på Det Økologiske Gartneri 2022

Sæsonåbning på Grennessminde økologiske gartneri

Solen skinnede og Grennessmindes økologiske gartneri kunne sammen med hundredvis af gæster i lørdags nyde dette års officielle sæsonåbning med planter, dyr og aktiviteter for alle.

Når vi året rundt holder arrangementer på vores store naturområde, foregår det sammen med de unge STU-elever, der til dagligt arbejder og uddanner sig på Grennessmindes værksteder. 

Lørdag var ingen undtagelse, og her var mange af eleverne også med til at skabe et vellykket arrangement. På forhånd kunne gæster købe børnebilletter, så familiens mindste kunne få en ridetur, lave snobrød og så frø til deres helt egne planter i vores store kuppel, Domen. Til stor glæde for mange af børnene blev traktoren kørt frem, så børn og voksne kunne få en køretur rundt i naturområdet omkring gartneriet. 

Lækre, økologiske sandwich blev solgt i foodtrucken. Her sørgede en håndfuld elever for at smøre og sælge de populære sandwich, og når den søde tand meldte sig, kunne gæsterne begive sig hen i vores hyggelig café og gårdbutik efter kaffe og kage. 

Fra tirsdag den 26. april udvider vores Gartneri, Café og Gårdbutik sine åbningstider, og du kan besøge os tirsdag- søndag kl. 10 – 16 (lukket mandag) hele sommeren. 

Del denne begivenhed