Lej vores unikke Dome

Samarbejd med os  / Lej vores unikke Dome

Copenhagen Dome

Vores nye ikoniske bygning, Domen, udlejes til faglige arrangementer og events for virksomheder, kommuner og organisationer.
Den 350 m2 store Dome danner rammen om vores Videnscenter for Socialøkonomi og centerets mange aktiviteter for private og offentlige interessenter. En donation fra Hempel Fonden gjorde det muligt at etablere Videnscenteret i 2017.

Domens beliggenhed i smukke naturområder i Taastrup og kun 20 minutter i bil fra København gør den til et særdeles attraktivt mødested. Her har I Grennessmindes café, gartneri, bageri, dyrehold og socialøkonomiske virksomheder inden for en kort radius.

Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster unikke oplevelser, mens I er her. Prøv fx også selvpluk i væksthusene ved siden af Domen, tag en Walk & Talk i naturen omkring os eller besøg Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder.

Grennessmindes store og professionelle køkken leverer maden til konferencer og events, og vores chefkok Kaspar Bournonville Raff står i spidsen for vores hold af dedikerede medarbejdere. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke og Elite Smiley.

Udlejningen af Domen sker i øjeblikket primært til arrangementer, som finder sted fra april til oktober.

Interesseret? Læs mere her og kontakt os for et tilbud.