Bliv STU-elev

Bliv STU-elev

Kom i gang med et STU-forløb på Grennessminde

På den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse hos Grennessminde får eleverne et treårigt STU-forløb, som er direkte rettet mod arbejdslivet.
Et STU-forløb på Grennessminde henvender sig til unge med særlige behov i alderen 16-25 år, der af fysiske eller psykiske årsager ikke kan gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Et trygt og anerkendende arbejdsfællesskab
På Grennessminde har vi otte værksteder med faguddannede medarbejdere, som har stærke socialpædagogiske kompetencer. Vi uddanner de unge til at blive en del af et fag og af en arbejdsplads. Alt sammen foregår i et trygt og anerkendende læringsmiljø. Vi er specialiseret i håndens arbejde, og vores værksteder beskæftiger sig med områder, hvor vi ved, at vores elever kan komme videre i job. Derfor arbejder vi med mad, planter, metal, træ, dyrehold og service.

Erhvervserfaring og mulighed for job
I løbet af et STU-forløb kommer eleverne i praktik i virksomheder uden for Grennessminde. Vores virksomhedskonsulenter arbejder for, at eleverne efter endt STU kommer i varig beskæftigelse.

Et stærkt ungemiljø i grønne omgivelser
Vi arbejder aktivt med at skabe sociale og faglige fællesskaber blandt de unge. Det gør vi på værkstederne, på valgfag, ved idræt, med sund og lækker mad, i elevrådet, i klubben for de unge samt på vores årlige rejser. Rammen om fællesskabet er ofte Grennessmindes naturskønne områder i Taastrup.

Vi har løbende elevoptag, og de unge er meget velkomne i prøvepraktik hos os.

Se indslag om vores STU fra  TV2 Lorry har lavet 

Kontakt
Ring til afdelingsleder – dagområdet Andreas Hjorth Rasmussen på telefon 4191 8219 eller på hovednummeret 43 99 04 07. Du kan også skrive til: info@gminde.dk.

Du kan læse mere om adgangskrav og optagelse til et STU-forløb her.

STU-elev og kok i køkkenetSTU-elev i SmedefabrikkenBeboere på gmindeelev i STU-forløb i caféen