Vores værksteder er erhvervsrettede

Bliv STU-elev  / Vores værksteder er erhvervsrettede

På Grennessminde er vi specialiseret i håndens arbejde, og vores værksteder beskæftiger sig med områder, hvor vi ved, at vores unge kan komme videre i job. Derfor arbejder vi med mad, planter, metal, træ og dyrehold. På Grennessminde har vi stærke partnerskaber med erhvervslivet og kommuner. Vores virksomhedskonsulenter bidrager til at skabe praktikforløb og jobs for eleverne i bl.a. Ikea, Bauhaus og Eurest Kantinerne.

Vores otte værksteder er:

Det Nye Køkken fremstiller hver dag spændende, sund og økologisk frokost til alle på Grennessminde. Vi lærer de unge at begå sig i et køkken og at lave god mad. Vi har mange opgaver ud af huset, og vi deltager i markeder og arrangementer. Læs om at blive elev i Det Nye Køkken.

Det Økologiske Bageri fremstiller hver dag lækre brød og kager, som bl.a. sælges i vores café og indgår i vores frokostordninger. Læs om at blive elev i Det Økologiske Bageri.

Det Økologiske Gartneri har drivhuse og friland på sit område. Vi laver blomster, krydderurter og grøntsager. Vi sælger til erhvervs- og til privatkunder. Læs om at blive elev i Det Økologiske Gartneri.

Væksthuset driver butik og café i Det Økologiske Gartneri. Læs om at blive elev i Væksthuset.

Smedefabrikken leverer specialprodukter som bord- og bænkesæt til boligselskaber, institutioner og kommuner. En mindre del af vores sortiment sælger vi til private kunder. Læs om at blive elev på Smedefabrikken.

Dyreholdet passer og plejer de mange dyr og tager sig af besøgstjenesten. Vi har bl.a. heste, æsler, grise, kaniner, geder og alpakaer. Læs om at blive elev på Dyreholdet.

Tømrerværkstedet giver de unge indsigt i, hvordan forskellige byggematerialer kan anvendes. Det sker med mindre, praktiske opgaver og byggeprojekter. Læs om at blive elev på Tømrerværkstedet.

Grøn Service er stedet, hvor de unge lærer at lægge fliser, at støbe og ordne udendørsområder. Arbejdet finder sted på Grennessminde, i boligforeninger og hos private kunder. Læs om at blive elev på Grøn Service.

 

ansat på gartneriet med planterelev og værkstedsleder på smedefabrikelev i grøn servicecafé elev