Bliv elev i Det Økologiske Bageri
Lykken er et godt brød, og vores økologiske brød og kager er kendt og berygtet blandt vores kunder. Hver dag bager vi til vores café, til medarbejderne og cateringmad. Vi laver alt fra bunden og bruger kun rene og økologiske råvarer. Vi bager både wienerdej, småkager, tærter, kager, rugbrød og forskellige grovbrød og hvedebrød både med og uden surdej.
I bageriet er præcision, detaljer og planlægning vigtig, og samtidig skal der kræfter og bevægelse til, når mel, vand og andre ingredienser skal blive til brød og kage.
I Det Økologiske Bageri underviser vi i:
Basisbagværk, gamle traditioner og nye teknikker
Redskaber og arbejdsmetoder
Håndtering og opbevaring af madvarer
Arbejdets planlægning
Hygiejne og egenkontrol
Mød værkstedslederne
Maciej
Værkstedsleder i
Det Økologiske Bageri
Maciej
Værkstedsleder i Det Økologiske Bageri
Cvijeta
Værkstedsleder i
Det Økologiske Bageri
Cvijeta
Værkstedsleder i Det Økologiske Bageri