Madlinjen: Det Økologiske Bageri

Bliv elev i Det Økologiske Bageri

Lykken er et godt brød, og vores økologiske brød og kager er kendt og berygtet blandt vores kunder. Hver dag bager vi til vores café, til medarbejderne og cateringmad. Vi laver alt fra bunden og bruger kun rene og økologiske råvarer. Vi bager både wienerdej, småkager, tærter, kager, rugbrød og forskellige grovbrød og hvedebrød både med og uden surdej.

I bageriet er præcision, detaljer og planlægning vigtig, og samtidig skal der kræfter og bevægelse til, når mel, vand og andre ingredienser skal blive til brød og kage.

I Det Økologiske Bageri underviser vi i:

Basisbagværk, gamle traditioner og nye teknikker

Redskaber og arbejdsmetoder

Håndtering og opbevaring af madvarer

Arbejdets planlægning

Hygiejne og egenkontrol

Mød værkstedslederne

Maciej

Værkstedsleder i
Det Økologiske Bageri

Læs mere

Maciej

​Værkstedsleder i Det Økologiske Bageri

Cvijeta​

Værkstedsleder i
Det Økologiske Bageri

Læs mere

Cvijeta

Værkstedsleder i Det Økologiske Bageri