Vores huse​

Grennessmindes botilbud består af fem huse på forskellige adresser i Taastrup og Ishøj. Husene er almindelige store villaer, indrettet så hjemligt som muligt, men stadig så de passer til de unges støttebehov. I takt med at de unge udvikler deres kompetencer, flytter de mellem husene.

Hver ung har sit eget værelse. Værelset er møbleret med en seng, sengebord, klædeskab og et lille køleskab. Man er også velkommen til at tage sit eget indbo med samt personlige ting, der kan være med til at skabe hyggelig stemning på værelset. Bad og toilet samt stue og køkken deler man med de andre beboere. 

vores huse

Fem botræningshuse til unge med forskellige støttebehov

Tre af vores huse er intensive tilbud til unge med omfattende støttebehov. Det er også her, at vi laver en pædagogisk udredning og efterfølgende udformer en pædagogisk plan. De fleste af vores unge begynder med at bo i disse huse. 

Vi har et standardhus, som henvender sig til unge med et moderat støttebehov. De unge flytter hertil, når de kompetencemæssigt vurderes til at være klar til at bo her. Endelig har vi et udslusningshus til de unge, der er på vej i egen lejlighed. De unge som skal flytte i et permanent botilbud efter deres tid på Grennessminde, flytter ikke ind i vores udslusningshus. For disse unge foregår udslusningen til et andet botilbud på det tidspunkt, hvor de unge ikke længere vurderes at have gavn af ungemiljøet på Grennessminde.

Vores botilbud består af fem huse, som er placeret på forskellige adresser i Taastrup og Ishøj.

Adresser

Strongvej 19
2630 Taastrup

Køgevej 239
2635 Ishøj

Taastrup Hovedgade 160
2630 Taastrup

Vesterparken 13
2630 Taastrup

Selsmosevej 20
2630 Taastrup

Vagttelefon