Praktisk information

Praktisk

Arbejdsdage

En arbejdsdag på Grennessminde starter kl. 8.15 og slutter kl. 14. Fredage har vi idræt og her slutter dagen kl. 12. Derudover er der formiddagspause for alle kl. 10, og kl. 12 spiser vi frokost. For unge på ekstern praktik følges praktikstedets regler, medmindre vi, på grund af særlige behov, har indgået en anden aftale.

Vi holder fri i weekender og på almindelige helligdage, og følger folkeskolens ferieplan. Vi har ingen deciderede lukkeuger, da dyr og planter altid skal passes. Vi har næsten altid har åbent for gæster også i weekender, helligdage og ferier.

Frokostordning

Alle unge på Grennessminde tilbydes en økologisk frokostordning tilberedt i vores eget køkken. Dermed sikrer vi, at alle tilknyttede Grennessminde, mindst en gang dagligt får et sundt og nærende måltid, som bidrager til det almindelige velvære. Måltidet er desuden en vigtig del af det daglige fællesskab på Grennessminde.

Arbejdstøj

Efter behov udleverer vi arbejdstøj til alle, der arbejder på værkstederne inde eller ude, så det passer til deres jobfunktioner. Det kan være arbejdsjakker, bukser, t-shirts og sko.

Transport og kørselsordning

Der er offentlig transport til alle vores adresser.

For at sikre en tryg opstart og ophold på Grennessminde kan vi i visse tilfælde tilbyde forskellige former for kørselsordninger. Med henblik på, at de unge bliver uddannelses- og arbejdsmarkedsparate, er selvtransport, hvor det er realistisk, dog et fast udviklingspunkt for vores unge. Vi hjælper fx i forhold til at bruge rejseplan, anskaffe et rejsekort og lignende.