Åbning af Tvendehus

Vær med når vi åbner Grennessminde Tvendehus i Klampenborg
fredag den 2. juni fra kl. 12 -16

Vi er i fuld gang med at forvandle Tvendehus til et florerende ungemiljø med café, skovhold og renovationsopgaver for unge mennesker med særlige behov. Nu åbner vi dørene, så alle kan følge med i udviklingen af stedet og være med på rejsen.

Tvendehus har en fantastisk beliggenhed med skoven på den ene side og havet på den anden. Stedet er omdrejningspunktet for Grennessmindes nye STU-linje, hvor eleverne samt mennesker i skåne- og flexjob er med til at skabe rammerne.  

 ”Det handler ikke om målet, men om rejsen.”
Det er vigtigt for os, at både de unge elever og medarbejdere er med til at udleve de mange drømme og planer, vi har for dette vidunderlige sted. De skal føle ejerskab og stolthed, når de inden længe skal byde gæster velkommen. Derfor er vi i fællesskab i gang med forvandlingen, og er nu et sted, hvor vi er klar til at tage jer med ombord.

Fredag den 2. juni kl. 12 – 16 kan du komme og opleve Grennessminde Tvendehus.
Vær med når eleverne klipper snoren kl. 12, eller kom forbi i løbet af eftermiddagen. I caféen sælger vi lækker økologisk kage og snacks fra Grennessmindes eget bageri, kaffe fra Blind coffee og is fra Kødbyen is, mm.

Målet er på sigt at holde åbent hele året med STU-elever samt personer i skånejob og flexjob.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, og håber I vil støtte op om os.

Grennessminde Tvendehus
Strandvejen 819
2930 Klampenborg

Følg Grennessminde Tvendehus:
Facebook
Instagram 

 

Projektet er støttet af TrygFonden

 

Del denne begivenhed